Articolele comandate de pe Blazariuc.com sunt livrate de regulă în 2-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Pentru a fi sigur că ai plasat o comandă cu success, te rugăm să verifici dacă ai primit e-mail-ul de confirmare (te rugăm să verifici și în secțiunea Spam). În caz contrar, te rugăm să ne contactezi la comenzi@Blazariuc.com, pe paginile noastre de Social Media (Facebook, Instagram) .
Livrarea coletului se realizează cu firma de curierat Fan Courier și are un cost fix de 30 RON. Costurile pot să difere pentru localitățile din afara razei de acoperire a firmei de curierat și se aplică un cost suplimentar de 1 RON/ km. Contactați-ne dacă nu vă aflați într-o localitate din zona 0 km.
După ce ați primit produsul și doriți să-l returnați vă rugăm să urmați pașii:
Pasul 1: Vă rugăm să împachetați cu atenție produsul dvs, în același ambalaj pe care l-ați primit. Vă rugăm să rețineți că toate articolele returnate trebuie să ajungă la noi în starea lor originală și să includă și accesorii originale .
Pasul 2: Completați formularul de returnare și introduceți-l în pachet. Este absolut necesar să adăugați acest formular împreună cu articolele comandate pentru a permite procesarea returului imediat ce ajunge coletul în depozitul nostru. Formular de returnare: Descărcați formular de retur de aici.
Pasul 3: Costul transportului pentru retur este achitat de către client . Odată ce ați finalizat pregătirea coletului, trebuie să alegeți între un serviciu poștal sau o companie de curierat, să achitați acest transport și să-l trimiteți către punctul nostru de colectare din:
București , calea Rahovei 266-268
SC. BODYWEAR S.R.L.
Nr. de telefon: +40 (784) 356 921

DESCARCA FORMULAR RETUR

**Metodele de ambalare și livrare trebuie să fie sigure. Nu acceptăm și nu răspundem pentru produse deteriorate sau pierdute pe drum către punctul nostru de colectare.
Pasul 4: Vă rugăm să acordați timp procesului de preluare și verificare a cererii de retur. Poate dura până la 14 zile lucrătoare, începând din ziua în care ați trimis coletul către noi.
În cazul în care ați optat pentru metoda de plată: plată ramburs, vă rugăm să ne trimiteți la adresa de e-mail comenzi@Blazariuc.com detaliile comenzii dumneavoastra, notificarea de retur și infromațiile contului dvs. Bancar (IBAN) pentru a vă returna banii fără probleme, cât mai curând posibil.
Pasul 5: De îndată ce am primit coletul în punctul nostru de colectare, vă vom trimite un e-mail de notificare și informare despre statusul cererii dvs. De retur.
După acest lucru, va fi inițiată rambursarea integrală, în cazul în care produsul/ produsele nu prezintă urme de purtare sau uzura. Vă rugăm să rețineți că este nevoie de 10-14 zile lucrătoare până când fondurile dvs. vor fi vizibile în contul dvs. bancar în funcție de metoda de plată, tipul contului sau de politica băncii dvs.

Produse fabricate la comandă sau personalizate în mod clar Nu se pot returna